eBankarstvo

HPB otvorila novu poslovnicu u Sinju


Hrvatska poštanska banka u četvrtak, 28. srpnja 2016. nakon osam godina poslovanja u Sinju otvorila je novouređenu poslovnicu na Trgu kralja Tomislava. Ovo je u protekla dva mjeseca već četvrta  poslovnica HPB-a koja konceptom uređenja donosi 'hrvatsku priču' povezujući hrvatsku arhitekturu, hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju. Poseban ugođaj interijera i visoka funkcionalnost pruža potpuno novi doživljaj bankarskog poslovanja klijentima HPB-a koji u gradu Sinju čine polovinu ukupnog broja stanovnika.

„Konkurentni smo jer osim rezultata imamo poseban odnos s klijentima i zato što smo hrvatska banka“, kazao je predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić na svečanom otvorenju kojem su prisustvovali brojni gosti.

Gradonačelnica grada Sinja Kristina Križanac čestitala je HPB-u na rezultatima uz nadu da će, kako je kazala, Banka zadržati nacionalni identitet. Dožupan Splitsko-dalmatinske županije Ante Šošić, uz čestitke na rezultatima i novouređenom prostoru napomenuo je kako se veseli budućim aktivnostima HPB-a i poticajima gospodarstvu i građanima.   

Hrvatska poštanska banka i ove je godine donator Sinjske alke koja se održava u kolovozu, a na svečanom otvorenju u četvrtak voditelj poslovnice Davor Dalbello uručio je HPB-ovu novčanu donaciju udruzi 'Vučkovića dječja alka' kao poticaj za daljni rad.

Poslovnica u Sinju jedna je od 12 poslovnih jedinica u sklopu Regionalnog centra Split, a za klijente je otvorena od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.00 sati te subotom od 8.00 do 12.00. Za sve klijente novouređene poslovnice koji predaju zahtjev za nenamjenske kredite do 1. rujna 2016. Banka ne naplaćuje naknadu za obradu zahtjeva. 

Povratak na novosti