eBankarstvo

HPB otvorila novu poslovnicu u Šibeniku


Hrvatska poštanska banka svečano otvorila novu poslovnicu u Šibeniku te građanima i gospodarstvenicima Grada i Županije postala još pristupačnija

Hrvatska poštanska banka danas je svečano otvorila novu poslovnicu u centru grada Šibenika na adresi Fra Jerolima Milete 6. U moderno uređenom prostoru na tri etaže HPB klijentima omogućuje najsuvremenije financijsko poslovanje s bržom uslugom i većom udobnošću, a korištenjem jednog od najboljih sigurnosnih rješenja - interlocking ulaza klijentima je pružena najviša razina sigurnosti.

Uz brojne goste, svečanosti otvaranja prisustvovali su župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te gradonačelnik Šibenika Željko Burić, a tom je prilikom HPB donirala 20 računala trima osnovnim školama - OŠ Petar Krešimir IV, OŠ Brodarica te Katoličkoj osnovnoj školi.

Hrvatska poštanska banka u Šibeniku posluje sedam godina tijekom kojih joj je povjerenje ukazalo više od 12.000 građana i gospodarstvenika što znači da je svaki četvrti stanovnik grada klijent HPB-a. Depoziti klijenata sa šibenskog područja u HPB-u dosežu 200 milijuna kuna, dok krediti s naglašenim rastom u 2015. godini iznose 140 milijuna kuna. Otvaranjem nove poslovnice uoči turističke sezone, Banka želi još snažnije doprinijeti turističkom i ukupnom razvoju Grada i Županije te klijentima i turistima biti još pristupačnija.  

Poslovnica u Šibeniku je jedna od 12 poslovnih jedinica u sklopu HPB-ovog Regionalnog centra Split. Za klijente je otvorena radnim danom od 08.00 do 19.00 te subotom od 08.00 do 12.00 sati. 

Povratak na novosti