eBankarstvo

HPB otvorila novu podružnicu u Varaždinu


HPB je u srijedu, 27. svibnja 2015. godine, svečano otvorila nove poslovne prostore i obilježila 10 godina rada podružnice u Varaždinu.

Hrvatska poštanska banka svečano je otvorila nove poslovne prostore u Varaždinu u srijedu, 27. svibnja, na adresi Ivana Kukuljevića 9A čime je obilježila 10 godina rada svoje varaždinske podružnice i poslovnice. Na prostoru većem od 600 četvornih metara HPB svojim klijentima - građanima i poslovnim korisnicima - omogućuje najsuvremenije financijsko poslovanje s više osobnih bankara, bržom uslugom i većom udobnošću. Funkcionalno uređen i moderno opremljen prostor u potpunosti je prilagođen potrebama korisnika usluga kojima Banka, uz cjelovit financijski servis, pruža i financijsko savjetovanje.

Varaždin je jedna od najvećih i najuspješnijih HPB-ovih podružnica, a osim poslovnice u Varaždinu pripadaju joj i poslovnice Bjelovar, Čakovec i Koprivnica gdje je, uz poslovanje s građanima, od iznimne važnosti segment malog i srednjeg poduzetništva uključujući sve uspješnije partnerstvo s poduzetnicima-početnicima, obrtnicima i inovatorima.

Poslovnica HPB-a u Varaždinu za klijente je otvorena radnim danom od 08.00 do 19.00 te subotom od 08.00 do 12.00 sati, a na istoj adresi je i uplatno-isplatni bankomat.

Hrvatska poštanska banka sedma je na hrvatskom bankarskom tržištu po vrijednosti aktive koja iznosi 17 milijardi kuna, četvrta po broju tekućih računa, njih oko 415.000 te prva po povjerenju klijenata prema istraživanju GfK.

Povratak na novosti