eBankarstvo

HPB otvorila drugu poslovnicu u Rijeci


Nastavljajući s razvojem poslovanja i širenjem poslovne mreže, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila novu poslovnicu u Rijeci. Uz poslovnicu na Korzu (koja se trenutno preuređuje), ovo je druga poslovnica u kojoj će financijske usluge i proizvodi banke biti izravno na raspolaganju građanima i gospodarstvenicima grada Rijeke.

Druga poslovnica banke nalazi se u samom centru Rijeke na adresi Uljarska 4, a namijenjena je poslovanju s građanima i gospodarstvenicima. Građanima su dostupni svi bankarski proizvodi; od tekućih i žiro računa, suvremenih kartičnih i kreditnih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, štednih proizvoda i mjenjačkih poslova. Pravnim osobama na raspolaganju su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima dostupni su proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa.
Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 12 sati, a građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a.

Poslovnoj mreži banke koju danas čini preko 300 bankomata te 57 poslovnica i podružnica, pridružuje se i više od 1100 poštanskih ureda diljem zemlje. Suradnja s Hrvatskom poštom koja bančinim klijentima omogućuje obavljanje kunskog poslovanja u svim poštanskim uredima, HPB čini najdostupnijom bankom u zemlji.

Povratak na novosti