eBankarstvo

HPB osvojila zlatni indeks u tri kategorije


Na prvoj dodjeli nagrade Zlatni indeks, prema izboru sedam studentskih udruga Zagrebačkog sveučilišta, Hrvatska poštanska banka nagrađena je u tri kategorije: Ulaganje u studentske udruge i projekte, Prakse i Grand Prix.

Svrha nagrade Zlatni indeks je odati priznanje tvrtkama koje su pokazale društvenu odgovornost i osjetljivost za pitanja vezana uz kvalitetu studentskog života, kao i potaknuti druge tvrtke da se uključe u slične projekte..

„Jedno od trajnih usmjerenja banke je pomagati i ulagati u obrazovanje mladih ljudi, jer njihov kontinuirani razvoj predstavlja temelje za izgradnju konkurentnosti naše zemlje. Ulaganje u obrazovanje i razvoj mladih ljudi vrijednosti su koje su ugrađene u svakodnevno poslovanje banke. Stoga smo posebno ponosni što smo, u jakoj konkurenciji, dobili priznanje za svoj rad i trud upravo od samih studenata", izjavila je Dubravka Kolarić, članica Uprave HPB-a.

Nagrada za Ulaganje u studentske udruge i projekte odnosi se na sva novčana ulaganja kao što su donacije, sponzorstva, strateška partnerstva, pokroviteljstva i slično, dok se nagrada za Prakse odnosi na obavljanje stručne prakse u banci bez obzira na vrijeme trajanja i obavljanja posla. Grand Prix je nagrada koju tvrtka automatski dobiva za najveći broj primljenih nagrada.

Ponukana dosadašnjim priznanjima za rad u području potpore obrazovanja mladih ljudi, banka će nastaviti s kreiranjem usluga prema pripadnicima akademske zajednice i studentima kako bi im olakšala svakodnevne financijske transakcije.

 

Povratak na novosti