eBankarstvo

HPB od danas posluje i u Kninu


Kako bi povećala dostupnost i pristupačnost klijentima, Hrvatska poštanska banka je danas otvorila svoju ispostavu u Kninu. Uz poslovnicu u Šibeniku, ovo je druga poslovna jedinica na području Šibensko-kninske županije u kojoj će financijske usluge i proizvodi banke biti dostupni građanima i lokalnim gospodarstvenicima.

Ispostava HPB-a u Kninu nalazi se na adresi Zvonimirova 9, a građanima nudi sve bankarske proizvode; od tekućih i žiro računa, suvremenih kartičnih i kreditnih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, štednih proizvoda i mjenjačkih poslova. Pravnim osobama na raspolaganju su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima dostupni su proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa.
Radno vrijeme ispostave je radnim danom od 8 do 14 sati te subotom od 8 do 12 sati, a građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a. U novoj poslovnoj jedinici banke zaposleno je troje djelatnika.

Poslovnu mrežu HPB-a, uz 58 vlastitih poslovnica i podružnica danas čini i preko 1100 ureda Hrvatske pošte diljem Hrvatske u kojima su građanima dostupni bankarski proizvodi i usluge.

 

Povratak na novosti