eBankarstvo

HPB obilježila dolazak u Pulu


Prigodnom svečanosti u Županijskoj komori Pula, Hrvatska poštanska banka je službeno obilježila početak svog rada u Puli i Istri. Tom prigodom gospodarstvenicima te predstavnicima Istarske županije i grada Pule predstavljena je cjelovita ponuda financijskih i savjetodavnih usluga banke namijenjenih građanima i poduzećima, s posebnim naglaskom na asortiman proizvoda i usluga za male i srednje poduzetnike.

Svečanosti su uz predsjednika Uprave Hrvatske poštanske banke Josipa Protegu i člana Uprave Ivana Sladonju, prisustvovali i Milan Skolbar, predsjednik Uprave Hrvatske pošte te mnogi drugi ugledni gospodarstvenici iz Pule i Istarske županije.
Nastavljajući strategiju regionalnog širenja vlastite poslovne mreže na područje Istre, Hrvatska poštanska banka je u travnju ove godine u Puli osnovala najprije predstavništvo, a zatim i podružnicu sa sjedištem u Anticovoj 9. Ponuda proizvoda i usluga banke zaokružena je krajem srpnja kada je u središnjoj zgradi Hrvatske pošte – strateškog partnera banke, na Danteovom trgu 4 započela s radom poslovnica HPB-a.

“Našom ponudom financijskih i savjetodavnih usluga želimo biti pouzdan servis i oslonac građanima Pule u rješavanju njihovih svakodnevnih potreba, a stručnom i financijskom potporom poduzetništvu namjeravamo postati banka-partner domaćim tvrtkama. Svjesni smo da je za daljnji gospodarski razvoj grada i Istarske županije upravo ta vrsta potpore od presudne važnosti“, izjavio je Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a. 

U nastojanju da kao društveno odgovorna banka aktivno sudjeluje u svakodnevnom životu Pule i Istre Hrvatska poštanska banka je početak svog rada u gradu i županiji popratila dodjelom donacija Domu za djecu, mladež i odrasle osobe sa cerebralnom paralizom i drugim posebnim potrebama iz Pule te Udruzi za očuvanje istarske narodne baštine „Tondak“.

Povratak na novosti