eBankarstvo

Banka građanima ponudila HPB Kombinaciju


HPB Kombinacija program je slobodnog odabira bankarskih i nebankarskih proizvoda uz niz pogodnosti - od povoljnijeg korištenja dopuštenog prekoračenja do zdravstvenih usluga.

HPB Kombinacija novi je personalizirani program financijskog poslovanja namijenjen klijentima koji imaju otvoren HPB tekući, odnosno žiro račun. Svojim korisnicima omogućuje odabir bankarskih te  brojnih drugih usluga koje će stvarno koristiti i to uz jedinstvenu mjesečnu naknadu i uz brojne pogodnosti i uštede.

 

Uz prilagodljivost financijskim potrebama klijenata, HPB Kombinacija nudi pogodnosti na proizvode Banke, od povoljnijeg korištenja dopuštenog prekoračenja, nižih kamatnih stopa i naknada na kredite građana te besplatnog korištenja pojedinih usluga, do popusta na dio usluga članica HPB Grupe (ugovaranje stambene štednje, kupnja udjela u investicijskim fondovima, etažiranje, energetsko certificiranje, procjena nekretnina i sl.). U ponudu su uključene i usluge asistencije (pomoć na cesti i u kući) te razne vrste osiguranja (osiguranje od nezgode, dobrovoljno zdravstveno osiguranje).

 

Nova HPB-ova ponuda sastoji se od tri Kombinacije prilagođene potrebama tri segmenta klijenata: Aktiv – za radno aktivno stanovništvo, Senior – za umirovljenike te Diplomac – za studente i učenike. Svaka Kombinacija uključuje četiri modela – Dobra, Lijepa, Pametna i Savršena, ovisno o broju proizvoda i usluga koje korisnik odabere, pri čemu veći broj proizvoda donosi i veće pogodnosti. 

Povratak na novosti