Kockica poklon bon - HPB - Hrvatska poštanska banka

Kockica poklon bon

Razveselite svoje drage mališane i darujte im HPB Kockica poklon bon!

Kockica poklon bon idealan je za svaku priliku – rođendane, krštenja, prve pričesti, uspjeh u školskoj godini… kao i za sve druge događaje vrijedne nagrađivanja.

Minimalni iznos poklon bona je 100 kuna, a može se uplatiti u bilo kojoj poslovnici Banke. Uz bon dobivate i prigodnu čestitku s likom Kockice u koju upisujete željenu poruku za dijete.

Poklon bon sadrži tri (3) ugovora od kojih jedan primjerak ostaje Banci, drugi je za vas, a treći za roditelje, odnosno zakonske zastupnike djeteta kojem se daruje dječja štednja. Unutar roka od 30 dana od dana uplate zakonski zastupnik treba doći u bilo koju poslovnicu Banke i ugovoriti dječju štednju Kockica, ili otvoriti Dječji račun - Kockicu, ili prebaciti sredstva na već postojeću dječju štednju/račun. Ukoliko zakonski zastupnik ne iskoristi poklon bon u zadanom roku uplaćena sredstva se vraćaju vama kao uplatitelju, uz predočenje primjerka vašeg ugovora.

Ugovorite sastanak (fizičke osobe)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Ime: *
Prezime: *
Jeste li klijent HPB-a:
Želim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Zanimaju me informacije o: *
Detalji upita: