Akcije i pogodnosti

a jednom mjestu donosimo vam sve popuste, akcije i pogodnosti koje ostvarujete plaćajući karticama HPB-a.

10% popusta na Croatia Tickets-u 

Za kupnju ulaznica putem online platforme Croatia Tickets korisnici pri plaćanju Mastercard® karticama od 1. lipnja do 30. rujna ostvaruju 10% popusta na većinu ponuda.


Uz MasterCard povoljnije karte za Dubrovačke ljetne igre

Za najznačajniju kulturnu manifestaciju u zemlji koja već gotovo sedam desetljeća Dubrovnik na 47 dana pretvara u jedinstvenu svjetsku pozornicu kulture i umjetnosti, ove godine kupite ulaznice Mastercard® i Maestro® karticama – online preko sustava ulaznice.hr te, naknadno, u prodajnim uredima u Dubrovniku i ostvarite popust od 10% sve do kraja festivala. Uz to, kupnjom u iznosu od najmanje 500 kuna dobivate voucher za 30% popusta na službene suvenire festivala. 

Tijekom 68. izdanja festivala, od 10. srpnja do 25. kolovoza, očekuju nas brojni dramski, glazbeni i plesni programi koje će izvoditi 2.000 umjetnika iz cijelog svijeta na 20-ak ambijentalnih lokacija diljem Grada.


Ljeto počinje ranije uz Atlas & MasterCard

Osvojite vikend u opatijskom hotelu Mozart 5* za dvije osobe.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je na putovanja@atlas.hr poslati email poruku s naslovom: „Atlas & Mastercard nagradni natječaj“, i navesti ime i prezime, adresu, broj telefona te odgovoriti na pitanja:

  • Koga i zašto biste poveli na romantičan vikend s Atlasom i Mastercardom
  • Kako bi Mastercard kartica mogla učiniti ovaj vikend još posebnijim i romantičnijim?
  • Koje su tri najromantičnije destinacije za odmor na Jadranu, a koje se nalaze u Atlasovoj ponudi? 

Nagradni natječaj traje od 8. do 22. svibnja 2017., a pobjednicu ili pobjednika će odabrati žiri iz Atlasa. 

Pravila nagradnog natječaja pronađi ovdje.


Eko taxi i Mastercard - kombinacija s kojom je svaka vožnja 20% jeftinija

Od 20. ožujka pa sve do kraja godine plaćajte vožnju beskontaktnim Mastercard ili Maestro karticama u vozilu ili vašom Mastercard karticom putem Eko taxi aplikacije i ostvarite 20% popusta na vožnju.


Beskontaktni ponedjeljak u Cinestaru

Od 6. veljače svaki ponedjeljak koristite svoje beskontaktne Mastercard i Maestro kartice u Cinestar kinima, jer vas za svaku kupljenu ulaznicu očekuje još jedna na dar.


10% bliže odluci da konačno počnete vježbati

Svakog utorka u ostvarite dodatnih 10% popusta u Hervis trgovinama beskontaktnim plaćanjem HPB Maestro i MasterCard karticom.