e-Građani - HPB - Hrvatska poštanska banka

e-Građani

Korisnicima internetskog bankarstva Hrvatska poštanska banka omogućuje pristup sustavu e-Građani. Vlasnici tokena ili mTokena imaju mogućnost brže komunikacije s javnom upravom i besplatno zaprimanje i provjeru brojnih dokumenata, obavijesti i informacija koje izdaju tijela javnog sektora bez dodatnih zahtjeva i potpisivanja dokumentacije.

Riječ je o izvodima iz matičnih knjiga, zahtjevima za elektroničku radnu knjižicu, mogućnosti provjere porezne kartice i podataka u registru birača, primanju informacija o isteku osobnih dokumenata, očekivanom iznosu mirovine, pristupu burzi rada i mogućnosti objave životopisa, pristupu roditelja e-Dnevniku te brojnim drugim dokumentima i uslugama čiji se broj stalno povećava.

Projekt e-Građani pokrenula je Vlada RH kako bi građanima omogućila što jednostavnije i brže usluge javne uprave, a Hrvatska poštanska banka je prva banka čija je infrastruktura (token i mToken) građanima omogućila dobivanje vjerodajnice potrebne za korištenje sustava e-Građani i pristup brojnim e-uslugama.

 
Izbjegnite čekanje u redovima pred šalterima i nepotrebno ispisivanje papira, uštedite svoje vrijeme i postanite e-Građani!

Ugovorite sastanak (fizičke osobe)

Želite li ugovoriti sastanak sa službenikom Banke u Vama najbližem mjestu, unesite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati.
Ime: *
Prezime: *
Jeste li klijent HPB-a:
Želim da me kontaktirate putem:
Broj telefona / E-mail adresa *
Želim sastanak u poslovnici: *
Zanimaju me informacije o: *
Detalji upita: