eBank

Poslovnica u Rijeci - treća poslovnica HPB-a u dva mjeseca


Nastavljajući strategiju regionalnog širenja vlastite poslovne mreže, Hrvatska poštanska banka otvorila je poslovnicu u Rijeci. Nakon Dubrovnika i Vukovara, Rijeka je treći grad u kojemu je Hrvatska poštanska banka u protekla dva mjeseca otvorila poslovnicu u kojoj će građanima i poduzetnicima nuditi svoje bankarske proizvode i financijske usluge.

Poslovnicu smještenu u centru grada, na Korzu 13 u zgradi Hrvatske pošte, strateškog partnera banke, otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke, a nazočnim gostima obratio se Andrej Sardelić, član Uprave Hrvatske pošte, te Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke. U novootvorenoj poslovnici na Korzu Hrvatska poštanska banka će ponudom svojih proizvoda i usluga namijenih građanima i tvrtkama pružati potporu i poticati daljnji razvoj lokalnog gospodarstva.

U nastojanju da HPB kao društveno odgovorna banka aktivno sudjeluje u svakodnevnom životu Rijeke i županije, prilikom otvorenja poslovnice Josip Protega uručio je darovnicu od 50.000 kuna Željku Jovanoviću, predsjedniku Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Kantrida, za nabavu aparata potrebnih za provođenje programa HALO POMOĆ.

Nova poslovnica Hrvatske poštanske banke prostire se na 60 kvadrata i nalazi se u samom centru grada, na adresi Korzo 13. Za klijente će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19.00 sati te subotom od 7.30 do 12.00 sati. Također, klijentima je na raspolaganju i bankomat HPB-a smješten na glavnom ulazu u poslovnicu banke.

Povratak na novosti