eBank

Otvorena nova poslovnica HPB-a u Zaprešiću


Kako bi bila još dostupnija građanima i gospodarstvenicima s područja Zagrebačke županije, HPB otvorila je novu poslovnicu u Zaprešiću. Ovo je peta poslovnica koju je banka otvorila tijekom ove godine.

Kako bi bila još dostupnija građanima i gospodarstvenicima s područja Zagrebačke županije, HPB otvorila je novu poslovnicu u Zaprešiću. Ovo je peta poslovnica koju je banka otvorila tijekom ove godine. Uz poslovnice u Jurišićevoj i na Autobusnom kolodvoru, te Strmcu kraj Samobora, Hrvatska poštanska banka svoj će cjeloviti asortiman financijskih proizvoda i usluga od sad nuditi i na novoj lokaciji na prostoru Zagrebačke županije.

Suvremeno opremljena poslovnica u Zaprešiću smještena je u prostoru Hrvatske pošte, prostire se na preko 100 četvornih metara i zapošljava 6 djelatnika, a vodit će je Davor Đerek. U poslovnici će se građanima, malim poduzetnicima i pravnim osobama, osim šaltera za financijske transakcije, nuditi i usluga osobnog bankara, a na raspolaganju im je i bankomat HPB-a. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 8 do 19.30 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U povodu otvorenja nove poslovnice u Zaprešiću, koja se nalazi u ulici Drage Švajcara 5, Hrvatska poštanska banka donirala je 10 tisuća kuna Dječjem vrtiću Vrtuljak iz Zaprešića.

Povratak na novosti