eBank

Otvorena HPB-ova poslovnica u Koprivnici


Nastavljajući s intenzivnim širenjem svoje poslovne i distributivne mreže Hrvatska poštanska banka danas je otvorila prvu poslovnicu u Koprivnici.
Suvremeno uređena HPB-ova poslovnica smještena je na adresi Florijanski trg 13 i prostire se na 157 metara četvornih.

Građanima nudi sve bankarske proizvode, od tekućih i žiro računa, suvremenih kartičarskih i kreditnih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, štednih proizvoda i mjenjačkih poslova. Pravnim osobama na raspolaganju su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima dostupni su i proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa. Radno vrijeme poslovnice je od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 12 sati, dok je građanima na raspolaganju i bankomat HPB-a.

Posebna ponuda za građane

Povodom otvaranja HPB je pripremila posebnu promotivnu ponudu za sve postojeće i nove klijente koja traje do 31. siječnja 2012. godine. Banka nudi odobravanje kredita bez naplate naknade za obradu kreditnog zahtjeva, premiju od 10 posto na redovnu kamatu za štednju, besplatnu SMS uslugu za prvih šest mjeseci korištenja te izdavanje bilo koje MasterCard kartice bez upisnine i članarine za prvu godinu. Također, HPB dodatno nagrađuje svu djecu rođenu ove godine, kao i odlične učenike uplatom bonus kamate od 200 kuna na oročenu dječju štednju.

Više kamate na štednju

HPB od 20. listopada do 31. prosinca 2011 godine odobrava za 0,4 do 0,6 postotnih bodova višu kamatnu stopu na kunske depozite i depozite u eurima na rokove oročenja od jedan, tri, šest i dvanaest mjeseci čime se fiksna kamatna stopa na depozite penje i do 4,55 posto.

Otvaranje poslovnice u Koprivnici još je jedan korak u dinamičnom širenju poslovne i distributivne mreže HPB-a, a do kraja godine banka planira otvoriti još dvije nove poslovnice. Uz 56 vlastitih poslovnica i podružnica, mrežu banke danas čini i preko 1100 ureda Hrvatske pošte diljem Hrvatske u kojima su građanima dostupni bankarske usluge i proizvodi.

Povratak na novosti