eBank

Otvoren izdvojen šalter banke u Ližnjanu


Dosadašnji izdvojeni šalter poslovnice Hrvatske poštanske banke na Danteovom trgu 4 u Puli od danas posluje na novoj lokaciji u Općini Ližnjan. Uz podružnicu i poslovnicu u Puli te postojeći izdvojeni šalter u Banjolama, ovo je još jedna lokacija na kojoj će klijenti dobiti cjelovitu ponudu bankarskih proizvoda i usluga.

U novouređenom izdvojenom šalteru banke smještenom na adresi Ližnjan 146, građanima su na raspolaganju klasični bankarski proizvodi, od tekućih i žiro računa, kartičarskih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, atraktivnih štednih proizvoda u kunama i devizama te mjenjačkih poslova. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima dostupni su i proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa. Svi građani koji mirovinu primaju preko Hrvatske poštanske banke i na ovom šalteru će svoju mirovinu moći podići već prvog dana u mjesecu. Radno vrijeme novog izdvojenog šaltera banke je radnim danom od 8 do 15 sati.

 

U želji da bude što dostupnija građanima i gospodarstvenicima, Hrvatska poštanska banka proteklih nekoliko godina intenzivno širi svoju poslovnu mrežu i danas posluje putem 9 podružnica, 29 poslovnica i 5 izdvojena šaltera te više od 200 bankomata i 1500 EFTPOS uređaja.

 

Povratak na novosti