eBank

Nova poslovnica banke na Britanskom trgu u Zagrebu


Nastavljajući s intenzivnim širenjem poslovne mreže, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila svoju dvadesetu poslovnicu. Otvorenjem nove poslovnice na području grada Zagreba, na Britanskom trgu, banka je svoju cjelovitu ponudu proizvoda i usluga građanima i gospodarstvenicima metropole učinila još dostupnijom. Nakon poslovnica u Velikoj Gorici, Slavonskom Brodu i Gospiću ovo je četvrta poslovnica banke otvorena ove godine.

Novu poslovnicu Hrvatske poštanske banke smještenu u užem centru grada Zagreba, na Britanskom trgu 12, otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke, a povodom otvaranja novih poslovnih prostora banka je donirala 50 tisuća kuna Dječjem domu Zagreb iz Nazorove.

U novouređenoj poslovnici koja se prostire na 193 četvornih metara zaposleno je 10 djelatnika, a voditeljica poslovnice je Ivana Peraić. U poslovnici će se građanima pružati usluge financijskih transakcija, kreditiranja, blagajničkog i kartičnog poslovanja te mjenjačkih poslova. Građanima je na raspolaganju i veliki izbor sefova kao i usluge osobnih bankara. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu. Svim klijentima na raspolaganju su i financijski proizvodi HPB Grupe – ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima su na raspolaganju i dva bankomata HPB-a koji se nalaze u 24-satnoj samouslužnoj zoni. Na trgu ispred poslovnice, Hrvatska poštanska banka je organizirala i razne nagradne igre u kojima su prolaznici osvajali vrijedne nagrade.

Povratak na novosti