eBank

Niže kamatne stope za sve!


Hrvatska poštanska banka smanjuje svojim klijentima kamatne stope na kredite, neovisno o tome radi li se o novim ili starim kreditima. Novu reklamnu kampanju s Jadrankom Đokić već smo imali prilike vidjeti na televizijskim ekranima, a odlukom o smanjenju kamatne stope obuhvaćeni su stambeni krediti za mlade, gotovinski (nenamjenski) krediti, krediti za umirovljenike te krediti za zatvaranje obveza.

Od 1. listopada, Hrvatska poštanska banka svojim klijentima snižava kamatne stope, a sniženje će se odnositi i na kredite odobrene prije tog datuma. Nova kamatna stopa za stambene kredite za mlade iznosi 5,99 posto, dok za kredite za umirovljenike iznosi 8,49 posto. Uz to, kamatna stopa kredita za zatvaranje obveza iznosi 9,89 posto, a za nenamjenske kredite je 8,99 posto. Kreditna ponuda HPB-a s nižom kamatnom stopom sada je konkurentna i najvećim bankama na domaćem tržištu.
U novoj reklamnoj kampanji HPB-a, glumicu Jadranku Đokić možemo vidjeti u četiri nove uloge - stjuardese, umirovljenika, zaposlene mlade žene te mladenke.

Povratak na novosti