eBank

Hrvatska poštanska banka u Šibeniku


Nastavljajući strategiju regionalnog širenja, Hrvatska poštanska banka danas je svečano otvorila novu poslovnicu u Šibeniku. Riječ je o prvoj poslovnici u kojoj će financijske usluge i proizvodi banke biti izravno na raspolaganju građanima i lokalnim gospodarstvenicima na području Šibensko-kninske županije.

Novu, 29 poslovnicu banke otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a, a tom je prigodom predstavniku Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku uručio donaciju od 15 tisuća kuna. Prisutne goste na svečanosti pozdravili su zamjenik Šibensko-kninskog župana Željko Šimunac i zamjenik gradonačelnice Šibenika Tomislav Jukić, a početak rada nove poslovnice blagoslovio je šibenski biskup mons. Ante Ivas.

Klijentima nove poslovnice Hrvatska poštanska banka omogućila je posebne pogodnosti. Do 30. rujna odobreni su stimulativni dodatci od 10 posto na redovne kamatne stope za sva nova oročenja duža od šest mjeseci u kunama, eurima ili dolarima, neovisno o iznosu. Također, svim klijentima banka izdaje MasterCard karticu za osnovnog korisnika bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja, a onima koji do 30. lipnja ugovore HPB SMS uslugu odobrava šest mjeseci njenog besplatnog korištenja, od dana aktivacije.

Suvremeno uređena poslovnica u samom centru Šibenika, na adresi Zadarska 2, prostire se na 250 četvornih metara. Voditeljica poslovnice je Marijana Škugor, a uz nju je zaposleno još 11 novih djelatnica s područja Grada i Županije. Radno vrijeme poslovnice je od 7.30 do 19 sati, a subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice je i bankomat HPB-a koji se nalazi u 24-satnoj samouslužnoj zoni.

Osim politike regionalnog širenja, otvaranjem prve poslovnice na području Šibensko-kninske županije HPB nastavlja sa svojom strateškom odrednicom, a to je biti najdostupnija banka u zemlji. Prošlu je godinu banka završila s mrežom od 28 poslovnica i 9 podružnica te više od 200 bankomata i 1500 EFTPOS uređaja. Broj novih zaposlenika porastao je za više od 160, s posebnim naglaskom na zapošljavanju lokalnog stanovništva.

 

Povratak na novosti