eBank

Hrvatska poštanska banka otvorila prvu poslovnicu u Vinkovcima


Hrvatska poštanska banka danas je otvorila svoju prvu poslovnicu u Vinkovcima, drugu u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Nakon osnivanja podružnice namijenjene poslovanju s tvrtkama i poduzetnicima, banka je svoju cjelovitu ponudu proizvoda i usluga sada ponudila i građanima Vinkovaca i okolice. Ovo je peta poslovnica koju je banka otvorila ove godine te sada raspolaže mrežom od dvadeset i jedne poslovnice.

Novu poslovnicu Hrvatske poštanske banke otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke, a na prigodnoj svečanosti koja je okupila predstavnike lokalne samouprave, gospodarstvenike i klijente nazočnim su se gostima obratili i Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije te Mladen Karlić, gradonačelnik Vinkovaca.

«Prve korake u Vinkovcima napravili smo prije više od dvije godine kada smo osnovali predstavništvo, koje je u ožujku preraslo u podružnicu banke i drago mi je što mogu reći da su nas gospodarstvenici ovoga kraja prepoznali kao kvalitetnog poslovnog partnera. No, nismo se željeli zaustaviti samo na tome. Kao najveća domaća banka želimo biti na usluzi svim građanima grada Vinkovaca i županije i zato ćemo im, putem ove poslovnice, ponuditi brojne kvalitetne bankarske proizvode i usluge», izjavio je Josip Protega prigodom otvorenja.

Povodom otvaranja prve poslovnice u Vinkovcima, Hrvatska poštanska banka donirala je 25 tisuća kuna Centru za socijalnu skrb Vinkovci.

Nova, suvremeno opremljena poslovnica HPB-a nalazi se na Trgu dr. Franje Tuđmana 2, prostire se na više od 350 četvornih metara i u njoj je zaposleno osam djelatnika. U poslovnici će se građanima pružati usluge financijskih transakcija, kreditiranja, blagajničkog i kartičnog poslovanja, mjenjačkih poslova te usluge osobnog bankara. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu. Svim klijentima na raspolaganju su i financijski proizvodi HPB Grupe – ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a koji se nalazi u 24-satnoj samouslužnoj zoni.

Povratak na novosti