eBank

Hrvatska poštanska banka otvorila izdvojeni šalter u Banjolama kraj Pule


Kako bi bila još dostupnija građanima i gospodarstvenicima s područja Istre, Hrvatska poštanska banka uspostavila je izdvojeni šalter svoje poslovnice Pula u Banjolama. Uz podružnicu i poslovnicu, te postojeći izdvojeni šalter na Danteovom trgu 4, ovo je još jedna lokacija na kojoj će klijenti dobiti cjelovitu ponudu bankarskih proizvoda i usluga.

Izdvojeni šalter Banjole započeo je s radom sredinom ožujka, a nalazi se u poslovnom centru Arcus Delta na adresi Kamik bb. Građanima su na šalteru dostupni klasični bankarski proizvodi, od tekućih i žiro računa, kartičarskih proizvoda, gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, atraktivnih štednih proizvoda u kunama i devizama te mjenjačkih poslova. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a svim klijentima na raspolaganju su i proizvodi HPB-Stambene štedionice te fondovi HPB-Investa. Svi građani koji mirovinu primaju preko Hrvatske poštanske banke i na ovom šalteru će svoju mirovinu moći podići već prvog dana u mjesecu. Radno vrijeme izdvojenog šaltera u Banjolama je radnim danom od 8.30 do 15.30 sati.

HPB u Istri posluje još od 2005. godine nudeći građanima i gospodarstvenicima Istarske županije cjelovitu ponudu financijskih proizvoda i savjetodavnih usluga. Uz pružanje financijske podrške, banka je 2007. godinu obilježila i aktivnim sudjelovanjem u kulturnom i društvenom životu Županije sponzorirajući 13. festival Sa(n)jam knjige u Istri.

 

Povratak na novosti