eBank

HPB uz Blanku Vlašić


Potpisivanjem sponzorskog ugovora s Blankom Vlašić, Hrvatska poštanska banka aktualnoj će svjetskoj prvakinji u skoku u vis pružati potporu u pripremama za domaća i međunarodna natjecanja i postizanju daljnjih odličnih rezultata.

Sponzorski ugovor potpisan danas u prostorima instituta MEDILS u Splitu odnosi se na razdoblje od dvije godine (2008. i 2009.) u kojem će Blanka Vlašić dobiti značajnu podršku Hrvatske poštanske banke kako bi i dalje nastavila ostvarivati vrhunske sportske rezultate. Ugovor je u ime Hrvatske poštanske banke potpisao Franjo Sinković, izvršni direktor marketinga i prodaje HPB-a, koji je prigodom potpisivanja sponzorskog ugovora izjavio:

"U ime Hrvatske poštanske banke mogu reći da mi je veliko zadovoljstvo što ćemo iduće dvije godine biti uz najbolju hrvatsku visašicu te se nadamo da će uz našu pomoć nadolazeće sezone biti još uspješnije. Postizanjem vrhunskih rezultata Blanka svijetom pronosi najbolji glas o Hrvatskoj, a nama je, kao najvećoj hrvatskoj banci, u interesu poticati Blanku, kao i druge mlade perspektivne hrvatske sportaše, da postižu još bolje rezultate i taj glas pronose što dalje. Vjerujemo da će Blanki ova, kao i iduće godine, donijeti ostvarenje sportskih želja, a nama svima ponos i radost."

Hrvatska poštanska banka ovim sponzorstvom nastavlja svoju aktivnu ulogu u poticanju razvoja hrvatskog sporta i sportaša u svim disciplinama. Banka je sponzor veslačkog dvojca – braće Siniše i Nikše Skelin, nogometnog kluba Hajduk, ženskog košarkaškog kluba Gospić-CO, košarkaškog kluba Cibona te mnogih drugih sportaša i klubova.

Povratak na novosti