eBank

HPB uvela VISA Business karticu


Hrvatska poštanska banka u svoju je ponudu kartica uvrstila VISA Business karticu koja će poslovnim klijentima pojednostaviti i ubrzati financijsko poslovanje. Ovime je HPB proširio ponudu proizvoda i usluga namijenjenih poslovnim subjektima - tvrtkama.

VISA Business kartica namijenjena je vlasnicima tvrtki, odnosno njihovim zaposlenicima, te obrtnicima koji žele efikasno upravljati troškovima putovanja i poslovanja, brzo i jednostavno plaćati učinjene troškove s odgodom i bez naplate kamate te podizati gotovinu.

VISA Business kartica Hrvatske poštanske banke smanjuje ukupne troškove, budući da transakcije karticom osiguravaju pravo na odbitak pretporeza te omogućava potpunu kontrolu troškova za svakog korisnika. Uz to, VISA pruža niz pogodnosti u odnosu na gotovinska plaćanja. Također, kartica omogućuje limitiranje dnevne i 30-dnevne potrošnje za svakog korisnika, kao i odgodu plaćanja učinjenih troškova bez naplate kamate. VISA Business kartica koristi najsuvremeniju čip tehnologiju (tzv. pametna kartica) koja pruža najviši stupanj sigurnosti i zaštite od zlouprabe.
Svi troškovi učinjeni VISA Business karticom Hrvatske poštanske banke klijentima stiže na naplatu svakog desetog dana u mjesecu, dok se troškovi napravljeni u inozemstvu preračunavaju u kune po tečaju banke na dan terećenja računa. Mjesečna obavijest o troškovima upućuje se na adesu klijenta svakog zadnjeg dana u mjesecu ili prvog sljedećeg radnog dana.

Povratak na novosti