eBank

HPB uvela uslugu mobilnog bankarstva


Nastavljajući s razvojem bankarskih usluga temeljenih na suvremenim tehnologijama Hrvatska poštanska banka uvela je uslugu mobilnog bankarstva - HPB mBanking. Uvođenjem ove usluge banka nastavlja sa strategijom povećanja dostupnosti svojih proizvoda i usluga.

Usluga HPB mBanking korisnicima omogućuje upravljanje njihovim financijama i poslovanje s bankom bilo gdje i bilo kada, neovisno o radnom vremenu poslovnica te uz niže naknade. Usluga je jednostavna i brza za uporabu, a klijentima nudi funkcionalnosti poput: provjere stanja i prometa po svim računima otvorenim u HPB-u, uvid u stanje štednje i kredita, trenutna plaćanja i plaćanja na određeni datum, praćenje transakcija po svim kreditnim i debitnim karticama, kupnju GSM prepaid bonova, provjeru tečajne liste te kupnju i prodaju deviza.
Aplikacija za HPB mBanking radi na svim popularnim mobilnim platformama raznih proizvođača mobitela, kao i u svim mrežama hrvatskih mobilnih operatera. Posebnu pažnju HPB je posvetio sigurnosti aplikacije koja je razvijena na temelju najviših tehnoloških standarda čime se osigurava maksimalan stupanj sigurnosti i zaštite podataka.
Korisnikom HPB mBanking-a može postati svaka domaća ili strana fizička osoba koja u HPB-u ima otvoren tekući ili žiro račun, a usluga će klijentima biti dostupna od 8. ožujka 2012. godine.

Povratak na novosti