eBank

HPB SMS – novost u ponudi Hrvatske poštanske banke


Neprestano obogaćujući ponudu proizvoda i usluga prilagođenih potrebama klijenata, Hrvatska poštanska banka ponudila je korisnicima tekućeg računa dodatnu uslugu – HPB SMS. Ovom uslugom, svim vlasnicima tekućeg računa omogućen je jednostavan i pouzdan pristup informacijama o njihovom tekućem računu.

HPB SMS nova je usluga banke namijenjena korisnicima mobilnih uređaja koja im nudi svakodnevno izvještavanje o promjenama na njihovom tekućem računu. Korisnici ove usluge dnevno će dobivati SMS poruke izravno na ekran svog mobilnog telefona kojima će ih banka izvijestiti o stanju sredstava na tekućem računu, visini dopuštenog prekoračenja te promjenama o visini odobrenog prekoračenja. Također, svi klijenti koji primaju mirovine i braniteljske naknade preko HPB-a na ovaj način mogu saznati visinu i datum isplate primanja.

Ovom brzom i efikasnom uslugom Hrvatska poštanska banka omogućava klijentima da uz minimalan trošak od osam kuna mjesečno bilo kada i bilo gdje dobiju korisne i pouzdane informacije o stanju na svojim računima.

HPB SMS usluga je dostupna svim klijentima, vlasnicima tekućeg računa u HPB-u, a mogu je ugovoriti putem pristupnice u svim poslovnicama banke te u 200-tinjak najvećih poštanskih ureda diljem Hrvatske. Sve dodatne informacije klijenti mogu pronaći na web stranici banke www.hpb.hr ili saznati na INFO TELU na broj 062 472 472.

Povratak na novosti