eBank

HPB ponudila karticu za mlade


Hrvatska poštanska banka svoju je kartičnu ponudu proširila međunarodno prihvaćenom VISA Prepaid karticom za mlade. Nova kartica predstavlja jednostavno, praktično i sigurno rješenje za sve financijske potrebe mlađe populacije.Hrvatska poštanska banka u svoju je ponudu kartičnih proizvoda uvela VISA Prepaid karticu za mlade. Nova kartica namijenjena je mladima od 14 godina na dalje koji njenim korištenjem dobivaju priliku samostalno upravljati financijama na jednostavan i moderan način. Uz mogućnosti limitiranja sredstava na računu i višekratnih uplata te nemoguć ulazak u minus, kartica je dobar izbor za džeparac, odlazak na školska ili studentska putovanja, kao i za kupovinu putem interneta. Koristi se u okviru raspoloživog iznosa na računu kojeg je moguće nadopunjavati ovisno o potrebama, u svim poslovnicama i na uplatnim bankomatima HPB-a, te putem internetskog ili mobilnog bankarstva.

Stalan i brz pristup sredstvima na računu te jednostavna kupovina bez straha od gubitka ili krađe novca novu HPB-ovu karticu čine praktičnom i sigurnom zamjenom za gotovinu. Kartica je prihvaćena u cijelom svijetu, a omogućuje plaćanje na prodajnim mjestima i internetom te podizanje gotovine na bankomatima i isplatnim mjestima.

Osim što pruža potpunu kontrolu nad potrošnjom, jednostavno ju je dobiti jer nije vezana uz tekući račun, a izdaje se na temelju pristupnice, identifikacijske isprave i uplate na račun kartice u svim poslovnicama HPB-a.

Povratak na novosti