eBank

HPB partner studentima na Ljetnoj školi financija


Kao partner studentske udruge Financijski klub Banka od 21. do 28. kolovoza u Višnjanu sudjeluje  na prvoj Ljetnoj školi financijske pismenosti i poduzetništva.

Uz potporu Hrvatske poštanske banke Financijski klub, studentska udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, organizira prvu Ljetnu školu financijske pismenosti i poduzetništva od 21. do 28. kolovoza 2015. u Višnjanu.

Polaznici Ljetne škole su srednjoškolci iz Hrvatske i regije, koji će imati priliku naučiti osnove financijskog, bankarskog i poduzetničkog sustava.

Kroz sedmodnevni program učenici će raditi s mentorima na projektima iz područja financija, ekonomije, statistike, marketinga i poduzetništva. Program su osmislili studenti u suradnji sa Znanstveno edukacijskim centrom u Višnjanu, a predstavnici HPB-a prezentirat će polaznicima bankarsko poslovanje te istraživanja Banke o financijama studenata i tinejdžera.

Gost-predavač Ljetne škole bit će naša kolegica Sanja Preden, voditeljica poslovnice HPB-a u Poreču, koja će 'mladim snagama' prezentirati najvažnije bankarske poslove i proizvode te im tako približiti svijet financija.

Banka je za srednoškolce također pripremila poseban sadržaj na temelju najčešćih pitanja bankarskih klijenata kao i informacije značajne za vođenje osobnih financija već od školskih dana. Izdvajamo teme o izboru banke,sigurnosti korištenja kartica, važnosti mobilnog bankarstva, mogućnosti štednje u malim iznosima, financiranju školovanja itd.

 

 

Povratak na novosti