eBank

HPB otvorila prvu poslovnicu u Gospiću


Otvorenjem prve poslovnice Hrvatske poštanske banke u Gospiću, građanima i gospodarstvenicima Ličko-senjske županije od danas je nadohvat ruke cjelovita ponuda proizvoda i usluga Grupe Hrvatske poštanske banke kao i savjetodavnih usluga njenih financijskih stručnjaka. Nakon otvaranja poslovnica u Velikoj Gorici i Slavonskom Brodu, ovo je treća poslovnica banke otvorena ove godine.

Devetnaestu poslovnicu Hrvatske poštanske banke i prvu u gradu Gospiću, smještenu na glavnom gradskom trgu, svečano je otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke. Nazočnim su se uzvanicima, gospodarstvenicima i predstavnicima lokalne samouprave obratili i Milan Kolić, gradonačelnik grada Gospića, Milan Jurković, župan Ličko-senjske županije te Darko Milinović, potpredsjednik Hrvatskog sabora.

Kako bi pomogla izgradnji Crkve hrvatskih mučenika u Udbini, Hrvatska poštanska banka donirala je 100 tisuća kuna Gospićko-senjskoj biskupiji, a tim je povodom Josip Protega simbolično uručio darovnicu biskupu Mile Bogoviću koji je, uz riječi zahvale, posvetio prostor nove poslovnice. Hrvatska poštanska banka je u povodu otvorenja svoje prve poslovnice u Ličko-senjskoj županiji na gradskom trgu ispred poslovnice organizirala i razne zabavne nagradne igre u kojima su prolaznici osvajali vrijedne nagrade.

Suvremeno opremljena poslovnica nalazi se na Trgu Stjepana Radića bb, prostire se na 150 četvornih metara, u njoj je zaposleno osam djelatnika, a voditeljica poslovnice je Ivanka Stilinović. U poslovnici će se građanima pružati usluge financijskih transakcija, kreditiranja, blagajničkog i kartičnog poslovanja, mjenjačkih poslova te usluga osobnog bankara. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu. Svim klijentima na raspolaganju su i financijski proizvodi HPB Grupe – ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Poslovnica će za klijente biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati, a subotom od 7.30 do 12 sati. Na istoj adresi nalazi se i bankomat HPB-a koji je građanima dostupan 24 sata dnevno.

Povratak na novosti