eBank

HPB otvorila preuređenu poslovnicu u Jurišićevoj


HPB je u ponedjeljak, 2. rujna 2013., nakon dvomjesečnog preuređenja, otvorila svoju središnju zagrebačku poslovnicu. Istog dana s radom je započela prva poslovnica HPB-a u Sisku.

Hrvatska poštanska banka je obnovila i proširila svoju prvu i najveću poslovnicu u Zagrebu, u Jurišićevoj 4. Na prostoru većem od 600 četvornih metara Banka od 2. rujna svojim klijentima omogućuje najsuvremenije financijsko poslovanje s više osobnih bankara, bržu uslugu i veću udobnost. Funkcionalno uređena i moderno opremljena poslovnica u potpunosti je prilagođena potrebama korisnika usluga kojima, uz cjelovit financijski servis, pruža i kvalitetno financijsko savjetovanje.

Poslovnica u Jurišićevoj je jedna od 12 poslovnih jedinica u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji gdje HPB ima više od 135.000 klijenata. Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 8.00 do 19.00 te subotom od 8.00 do 12.00 sati. Klijentima su na istoj adresi na raspolaganju tri bankomata, od kojih dva nude i uplatnu funkciju.

U posljednje tri godine Banka je otvorila 13 novih poslovnica te raspolaže sa 60 poslovnih jedinica. Upravo danas, 2. rujna, s radom je započela i prva poslovnica HPB-a u Sisku. Distributivnu mrežu HPB-a, uz poslovnice, čine i 333 bankomata te više od 1000 ureda Hrvatske pošte.

Banka nastavlja ulagati u poboljšanje ponude, širenje poslovne mreže i jačanje tržišne pozicije kako bi omogućila još kvalitetniju uslugu za sadašnjih 636.000 klijenata diljem Hrvatske. HPB je 7. banka na hrvatskom bankarskom tržištu po vrijednosti aktive koja je krajem lipnja 2013. iznosila 17,8 milijardi kuna.

Povratak na novosti