eBank

HPB otvorila poslovnicu u Slavonskom Brodu


U skladu sa strategijom intenzivnog širenja poslovne mreže diljem Hrvatske, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila poslovnicu u Slavonskom Brodu. Ovo je petnaesta poslovnica koju je banka otvorila u nešto više od dvije, tako da sada banka raspolaže s mrežom od osamnaest poslovica, 165 bankomata i preko 1 400 EFTPOS uređaja postavljenih u Hrvatskoj pošti, Fini i drugim prodajnim mjestima.

Novu poslovnicu otvorio je Ivan Sladonja, član Uprave Hrvatske poštanske banke, na prigodnoj svečanosti koja je okupila gospodarstvenike, klijente i predstavnike lokalne samouprave. Dok su Stjepan Bošnjaković, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Brodsko-posavske županije te Zvonimir Laslo, zamjenik župana pozdravili dolazak snažne financijske institucije u Slavonski Brod, Ivan Sladonja je rekao kako će HPB opravdati povjerenje postojećih i budućih klijenata s ovog područja ponudom visokokvalitetnih proizvoda i usluga, a poduzetnicima omogućiti dodatne izvore financiranja njihovih razvojnih projekata. Povodom otvaranja prve poslovnice u Slavonskom Brodu, Hrvatska poštanska banka donirala je deset tisuća kuna Domu za nezbrinutu djecu i mlađe punoljetne osobe pri čemu je Ivan Sladonja simbolično uručio donaciju Renati Poljak, ravnateljici Doma.

Nova, suvremeno opremljena poslovnica nalazi se u ulici Matije Gupca 3, prostire se na preko 165 četvornih metara, a u njoj je zaposleno 8 djelatnika. U poslovnici će se građanima pružati usluge financijskih transakcija, kreditiranja, blagajničkog i kartičnog poslovanja, mjenjačkih poslova te usluga osobnog bankara. Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu. Svim klijentima na raspolaganju su i financijski proizvodi HPB Grupe – ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a koji se nalazi u 24-satnoj samouslužnoj zoni.

Povratak na novosti