eBank

HPB otvorila poslovnicu u Puli


Dva mjeseca nakon osnivanja podružnice namijenjene poslovanju s tvrtkama i poduzetnicima, Hrvatska poštanska banka otvorila je prvu poslovnicu u Puli u kojoj građanima nudi svoje proizvode i usluge. Pula je, nakon Vukovara, Dubrovnika i Rijeke, četvrti grad u kojem je banka u posljednja dva mjeseca otvorila svoju poslovnicu, nastavljajući tako strategiju regionalnog širenja vlastite poslovne mreže

Novouređena poslovnica HPB-a smještena je na Danteovom trgu 4, u središnjoj zgradi Hrvatske pošte, strateškog partnera banke. U novootvorenoj poslovnici Hrvatska poštanska banka će građanima nuditi niz bankarskih proizvoda i usluga kao što su moderni tekući i žiro računi, kartičarski proizvodi, gotovinski i bezgotovinski platni promet, atraktivni štedno-kreditni proizvodi u kunama i devizama, posebni kreditni paketi namijenjeni umirovljenicima i porodiljama. Također, građani koji mirovinu primaju preko Hrvatske poštanske banke u ovoj će poslovnici moći podići svoje mirovine već prvog radnog dana u mjesecu.

"Osnivanje podružnice Hrvatske poštanske banke Puli, u travnju ove godine, bio je prvi korak u našim nastojanjima da istarskim tvrtkama i poduzetnicima pružimo cjelovitu ponudu financijskih i savjetodavnih usluga te da na taj način pružimo potporu daljnjem gospodarskom razvoju Istarske županije. Otvaranje poslovnice prirodan je slijed daljnjeg razvoja našeg poslovanja i nastojanja da uz personaliziranu uslugu i osobni kontakt s našim bankarskim stručnjacima, klijentima HPB-a i građanima Pule ponudimo cjeloviti financijski servis proizvoda i usluga koji će u potpunosti zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe", istaknuo je Claudio Grbac, voditelj poslovnice Hrvatske poštanske banke u Puli.

Novootvorena poslovnica HPB-a za klijente će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati.

Povratak na novosti