eBank

HPB otvorila novu poslovnicu u Velikoj Gorici


Hrvatska poštanska banka u srijedu, 15. veljače 2017. godine, nakon točno deset godina poslovanja u Velikoj Gorici, otvorila je novouređenu poslovnicu na Trgu kralja Petra Krešimira IV br. 1. Riječ je o sedmoj poslovnici HPB-a uređenoj prema konceptu 'hrvatske priče' koja povezuje hrvatsku arhitekturu, hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju s najvećom bankom u domaćem vlasništvu. Posebnim ugođajem interijera i visokom funkcionalnošću nova poslovnica klijentima, kojih je na području grada Velike Gorice više od 8.000, pruža potpuno novi doživljaj bankarskog poslovanja.

Novouređenu poslovnicu otvorio je predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić, a brojnim se uzvanicima obratio i zamjenik gradonačenika Velike Gorice Ervin kolarec i timu Banke zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu. Povodom otvaranja poslovnice, Hrvatska poštanska banka donirala je 10 računala Osnovnoj školi Jurja Habdelića iz Velike Gorice, a donaciju je u ime škole primio ravnatelj škole Davor Vidović.

Poslovnica u Velikoj Gorici jedna je od 15 poslovnih jedinica u sklopu Regionalnog centra Zagreb, a u njoj je zaposleno 9 djelatnika. Za klijente je otvorena od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.00 sati te subotom od 8.00 do 12.00. uz dostupnost HPB bankomata od 0 do 24 sata.

Povratak na novosti