eBank

HPB otvorila agropodružnicu u Osijeku


U želji da poljoprivrednicima - malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednim gospodarstvima, zadrugama i individualnim proizvođačima ponudi proizvode i usluge prilagođene upravo njihovim potrebama, Hrvatska poštanska banka danas je u Osijeku otvorila Agropodružnicu. Banka je ujedno ponudila svoj uobičajeni, cjelokupan asortiman proizvoda i usluga namijenjenih građanima.

Prvu Agropodružnicu Hrvatske poštanske banke smještenu u centru Osijeka, na Trgu Ante Starčevića 7, u prostorima bivše Gradske banke Osijek, danas poslijepodne svečano su otvorili predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks. Na prigodnoj svečanosti, koja je okupila predstavnike Vlade Republike Hrvatske, lokalne i regionalne uprave i samouprave, Crkve, gospodarstvenike i klijente, nazočnima se gostima obratio i Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke koji je tom prilikom rekao: «U Agropodružnici Hrvatske poštanske banke domaćim poljoprivrednicima ćemo, uz sve potrebne informacije i savjete, ponuditi i pakete bankarskih proizvoda i usluga kako bismo im pomogli u financiranju poljoprivrednih projekata i premoštavanju poslovnih ciklusa. Spremni smo poduprijeti svaki zahtjev za koji ocijenimo da ima realnih osnova za uspjeh. Želimo biti aktivni sudionici gospodarskog i poljoprivrednog razvoja Hrvatske i banka koja će taj razvoj moći pratiti te doprinositi njegovom ostvarenju.»

Hrvatska poštanska banka svojom je pozicijom i strateškim usmjerenjem okrenuta hrvatskom gospodarstvu, a osnivanje Agropodružnice znak je približavanja banke poljoprivrednom sektoru i Slavoniji. U svrhu pružanja financijske potpore svima koji se bave poljoprivrednom djelatnošću, HPB Agropodružnica je individualnim poljoprivrednicima i tvrtkama ponudila povoljne pakete proizvoda i usluga koje su stručni timovi banke osmislili upravo radi zadovoljavanja potreba i jačanja konkuretne sposobnosti domaćih poljoprivrednika. 

Uz to, banka će, putem svoje EU Direkcije ponuditi zainteresiranim poljoprivrednicima cjelokupnu uslugu savjetovanja i praćenja njihovih razvojnih projekata za korištenje sredstava iz pretpristupnih fondova EU-a sve do njihove realizacije.

Uz Agropodružnicu djelovat će i 23. po redu poslovnica Hrvatske poštanske banke u kojoj će klijentima sektora građanstva biti dostupni uobičajeni bankarski proizvodi i usluge, a na raspolaganju će biti i bankomat. Hrvatska poštanska banka je, otvaranjem Agropodružnice i poslovnice u Osijeku, sada prisutna u svim slavonskim županijama. Pored Osijeka, poslovnice banke nalaze se u Vukovaru, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Virovitici.

Prilikom otvaranja Agropodružnice Hrvatska poštanska banka donirala je 25.000 kuna osječkoj Udruzi «MOGU» za terapijsko rekreativno i športsko jahanje za osobe s posebnim potrebama. 

U HPB Agropodružnici i poslovnici banke u Osijeku zaposleno je ukupno 17 djelatnika, a radno vrijeme podružnice i poslovnice je radnim danom od 8 do 16 sati.

Povratak na novosti