eBank

HPB odsad na usluzi i gospodarstvenicima Rijeke i okolice


Otvaranjem prve podružnice u Rijeci, cjeloviti financijski asortiman proizvoda i usluga Hrvatske poštanske banke od danas je na raspolaganju i gospodarstvenicima Rijeke i okolice. Do sada je HPB u Rijeci bila prisutna putem svoje poslovnice na Korzu namijenjene poslovanju s građanima.

Osmu podružnicu banke, smještenu preko puta katedrale Sv. Vida na adresi Andrije Medulića 6, svečano je otvorio Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke. Nazočnim su se gostima i gospodarstvenicima obratili i Tripo Grahovac, pročelnik Odjela gradske uprave za financije te Zdenko Antešić, član Županijskog poglavarstva za gospodarstvo. Početak rada podružnice blagoslovio je nadbiskup Riječke nadbiskupije mons. Ivan Devčić.

Uz zaprimanje svih vrsta depozita, poduzetnicima je u novoj podružnici omogućeno ugovaranje kreditno-garantnih proizvoda, odnosno različitih oblika kratkoročnog i dugoročnog financiranja uključujući eskont mjenice, otkup potraživanja te izdavanje garancija i dokumentarnih akreditiva. Klijentima su na raspolaganju i svi proizvodi vezani uz obavljanje platnog prometa u zemlji i inozemstvu, od otvaranja kunskih i deviznih računa do internet i kartičnog bankarstva za poduzetnike. Svim je klijentima dostupna i stručna savjetodavna pomoć pri realizaciji njihovih projekata.

U podružnici HPB-a u Rijeci, veličine 160 četvornih metara, zaposleno je 4 djelatnika, a direktorica podružnice je Linda Sciucca. Radno vrijeme podružnice za klijente je radnim danom od 9 do 15 sati.

Otvaranje podružnice u Rijeci još je jedan korak u stalnom širenju poslovne mreže Hrvatske poštanske banke koja danas posluje putem 25 poslovnica, 8 podružnica te preko 1 100 poštanskih ureda u Hrvatskoj.

Povratak na novosti