eBank

HPB krediti za kupnju motornih vozila i plovila


Hrvatska poštanska banka proširila je ponudu namjenskih kredita za građane kreditom za kupnju motornih vozila i plovila. Novu će kreditnu liniju banka po prvi puta ponuditi u okviru tradicionalne manifestacije „Dani male hrvatske brodogradnje" kojoj je glavni pokrovitelj, promovirajući pri tome domaću brodogradnju i kupnju domaćih plovila.

Kredit za kupnju novih motornih vozila i plovila klijentima je dostupan u iznosu do 55 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti, dok je za kupnju rabljenih vozila i plovila moguće realizirati iznos do 13.750 eura. Krediti su klijentima na raspolaganju bez jamaca, a potrebni instrumenti osiguranja ovise o iznosu kredita. Maksimalni rok otplate kredita je sedam godina, a kamatna stopa na kredit iznosi 9,49 posto godišnje (EKS od 10,80 posto). Banka klijentima nudi i ostvarenje niže naknade za obradu kreditnog zahtjeva, ovisno o korištenju ostalih proizvoda iz ponude banke.

Ovom ponudom HPB nastavlja širiti asortiman kreditnih proizvoda za građane u okviru svoje kampanje „HPB domaći krediti za sve" kojom je klijentima ponudila stambeno kreditiranje bez jamaca, nižu kamatnu stopu za stambene kredite mladima te kredite za pripremu turističke sezone.

Detaljnije informacije o kreditu za kupnju motornih vozila i plovila klijentima možete pronaći ovdje.

Povratak na novosti