eBank

Akcija HPB-a u okviru Špancirfesta


Kao jedan od sponzora tradicionalnog varaždinskog festivala „Špancirfest", Hrvatska poštanska banka će u razdoblju trajanja festivala u svojoj poslovnici u Varaždinu postojećim i novim klijentima nuditi posebne pogodnosti na dio svog asortimana.

Svi klijenti koji u razdoblju od 15. kolovoza do 15. rujna 2010. u poslovnici Hrvatske poštanske banke u Varaždinu na Trgu slobode 9a ugovore oročenu štednju u kunama, eurima ili američkim dolarima na rok od šest ili više mjeseci, ostvarit će stimulativni dodatak od 0,10 posto na redovnu kamatnu stopu. Također, djeci čiji roditelji u varaždinskoj poslovnici banke u navedenom razdoblju otvore dječju štednju, HPB će nakon izdržanog ugovorenog roka oročenja isplatiti poseban bonus koji može iznositi do 100,00 kuna. U istom periodu, svim klijentima koji se odluče za bilo koju vrstu MasterCard kartice, banka neće naplaćivati upisninu i članarinu za prvu godinu korištenja.

Uz to, u vrijeme trajanja „Špancirfesta" od 20. do 29. kolovoza, za svako ugovaranje novog proizvoda u poslovnici u Varaždinu, klijenti dobivaju poseban promotivni poklon banke. Osim u poslovnici, sve informacije o proizvodima i uslugama Hrvatske poštanske banke posjetitelji festivala moći će saznati na posebnom HPB promotivnom pultu.

 

Povratak na novosti