eBank

300 milijuna kuna za stambeno kreditiranje


Hrvatska poštanska banka sljedećeg će tjedna predstaviti široku ponudu konkurentnih kredita namijenjenih građanima i poduzetnicima kroz svoju novu reklamnu kampanju pod nazivom „Domaći krediti za sve". Samo za stambene kredite za ovu godinu HPB je odvojila 300 milijuna kuna.

Hrvatska poštanska banka jedna je od rijetkih poslovnih banaka koja u protekloj godini nije podizala kamate na stambene kredite. Kamatna stopa od 6,99 posto (EKS od 7,41 posto) konkurentna je i među najnižima na tržištu. Prilagođavajući se potrebama klijenata, HPB je početkom 2010. povećala i rok otplate kredita sa 25 na 30 godina, uz mogućnost počeka od 12 mjeseci.

«U posljednja tri mjeseca 2009. godine osnažena je likvidnosna pozicija banke, pa smo na temelju tih pokazatelja odlučili izdvojiti više sredstava za plasmane našim klijentima. U prvom koraku bit će to čitav niz namjenskih i nenamjenskih kredita za građane, ali i financiranje malog i srednjeg poduzetništva. Ovim putem najavljujem kako će HPB biti aktivno uključena u program Vlade RH za gospodarski oporavak i razvitak u sklopu kojeg će poduzetnicima odobravati sredstva za prevladavanje poteškoća uzrokovanih globalnom krizom», izjavio je povodom početka nove akcije Čedo Maletić predsjednik Uprave banke.

 

Više o snimanju novog spota Hrvatske poštanske banke pročitajte na ovom linku.

Povratak na novosti